Dogodki


Na pustni torek že desetletje prirejamo veselo in razigrano pustovanje z živo glasbo, plesom in izborom najboljših mask. Športnemu društvu Kamikaze pomagamo pri organizaciji Kolesarske dirke za zlato čipko, Atletskemu društvu Železniki pa pri organizaciji gorskega teka na Ratitovec. Vsako prvo soboto v januarju gostimo strastne igralce taroka Športnega društva Selca, z veseljem sodelujemo tudi s prijatelji iz Kegljaškega kluba Železniki.Dvajset let prijetnega druženja in sklepanja novih prijateljstev.

Na pustni torek že desetletje prirejamo veselo in razigrano pustovanje z živo glasbo, plesom in izborom najboljših mask. Športnemu društvu Kamikaze pomagamo pri organizaciji Kolesarske dirke za zlato čipko, Atletskemu društvu Železniki pa pri organizaciji gorskega teka na Ratitovec. Vsako prvo soboto v januarju gostimo strastne igralce taroka Športnega društva Selca, z veseljem sodelujemo tudi s prijatelji iz Kegljaškega kluba Železniki.


Češnjica 54
4228 Železniki
SlovenijaOddajte povpraševanje

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

    Dragi gostje,
    hvala za zaupanje!

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.