Zaključene družbe

CATERING

Je pred vami pomemben slavnostni, družabni ali poslovni dogodek, za pripravo pa nimate časa, pravih idej ali primernega prostora? Pokličite nas na številko 04 510 20 90 in priskočili vam bomo na pomoč!

S prepletom vaših želja in naših izkušenj bodo goste pričakale domiselne kombinacije raznovrstnih jedi, med katerimi bo vsakdo lahko našel najslajšo. Ob izbranih jedeh in žlahtni kapljici boste s prijatelji, sorodniki, sodelavci ali poslovnimi partnerji deležni nepozabnega kulinaričnega razvajanja.

S hladnim, toplim ali mešanim bifejem vam bomo postregli v sobah naše restavracije, če se prijetneje počutite v svojih prostorih ali na prostem, pa se lahko poslužite našega cateringa. Slovimo po odličnih jedeh na žlico in slastnih mesnih in vegetarijanskih kuharskih mojstrovinah, prijetno presenečamo tudi z domačimi sladicami.

Žlahtna domača kapljica

Kozarce vam bomo napolnili s pridelkom vrhunskih slovenskih vinarjev. Laški rizling prihaja iz vipavske vinske hiše Mansus, refošk blagovne znamke Santomas iz Šmarja pri Kopru, za ljubitelje cvička pa pri nas skrbi družina Martinčič iz Šentjerneja na Dolenjskem.

Število gostov

V našo restavracijo lahko povabite tudi do 150 gostov. Manjšim družbam priporočamo intimnejše vzdušje v mali sobi, ki sprejme do 25 obiskovalcev.

Program

Glasba in smeh sta pomembna spremljevalca nepozabnih dogodkov. Z veseljem vam pomagamo tudi pri oblikovanju zabavnega programa.

Češnjica 54
4228 Železniki
SlovenijaOddajte povpraševanje

    Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

    Dragi gostje,
    hvala za zaupanje!

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.